klabbarpsmupparna

Alla inlägg under mars 2014

Av Dessan & Emma K - 11 mars 2014 22:00

Hade egentligen inte tänkt att blogga men vrf inte när man har tid över? ;) 

Aja idag var det en lugnt och harmonsikt dag i skolan. Vaknade inte alls utvilad och hade lika väl kunnat ligga kvar i sängen, orkade verkligen inte röra på mig. Konstigt nog så piggnade jag till på bussen(brukar vara relativt pigg & sen efter bussresan trött igen.) :o Men efter skolan så stannade jag kvar med Maja innan jag drog hem igen C: Tog en powerwalk runt koghagarna samt gjorde lite muskelövningar(hemma övningar OCF) för mage,ben och armar just eftersom verkens idrotten eller ridnigen har varit spcellielt jobbiga den senaste en och en halv veckan och att jag äter mer än vad jag ska(känner mig uppblåst). Som ni förstår så måste man ju balansera & då tränar jag hellre lite än att äta mindre ;) Tog en liten kroppsdusch och har chillat mkt sen dess. Pluggat & sorterat dressyrtävlings bilderna. Bilderna ska bara kollas igenom en gång till innan jag lägger upp alla 100 ngt bilder ^^

Aja nu är det sängen som gäller och avslutar med en härlig bild från Turkiet, bye!

   


Av Dessan & Emma K - 10 mars 2014 20:41

Hände inget specilelt i skolan så skiter i att näman ngt om den. Med däremot så var stallet möö roligare :D vi bestämde oss för att rida ut(fick äntligen användning om min reflex brösta som bara har legat i skåpet i typ 2 år ^^) och det tog oss ca 50 min ;) 

Skrittade fram en lång runda och sedan i första traven flyttade jag han så bra som det gick bra så att blev lösgjord till det som skulle komma C: Helt underbart var det.. Vinden, hästen som verkligen tar i och två individer som verkligen njuter! Amazing med hästen och gruppen, bättre kan det inte bli! ^^D Så lite fina bilder på det kan ni få ;)

De två coolaste hästarna  ;)

 

 Lindis ;O

 

 And now we are back home ;)

       

Av Dessan & Emma K - 9 mars 2014 12:28

Började med att träningen går suveränt bra! Vi hoppade lördags bannan och jag har på senaste tiden varit nervös när man ska hoppa oxern pga av att han har stannat så många gånger utan anledning :/ Men skallen hade inte ork för att överanalysera situationen så jag gjorde som förr i dagarna, red på känslan samt höll om hela tiden. Och gud Allt verkligen flött på. Satt som en smäck. 80 cm kändes högre. Känner att han verkligen stampar av och att ryggen kommer upp. Super!


Sedan har jag haft två superhärliga dagar med mina vänner! Love them! Har någon bild från igår så varse e good ;)

 

Haha någon mer som känner att Joel ser så positiv ut? x)

 

(Y)

 
H
aha här är Jesper när han äter tårta.. Lovely osv ;)



Och här balanserar han på en kronna (NAHÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ...) xD

  


Nu har jag pluggat & tänkte dra ut med lurarna för en lite runda runt ko hagen C:

   


Av Dessan & Emma K - 6 mars 2014 16:18

Åh idag har varit en härlig skoldag! Piggare och så himla chill saker på lektionerna, jobbade med tre lätta uppgifter på spanskan men annars inget! (Y) Stannade kvar och väntade med Lowe & s så att jag oxh S kunde ta bussen hem tsm :3 

Nu väl hemma så har jag gjort småfix och tänkte nu påbörja och göra vid min önskelista (EN MÅNDAG EXKAT TILLS JAG FYLLER 18?!) ^^ Ska la fixa bilderna kanske oxå ;O Annars så kmr jag nog inte blogga mer på några dagar. Fredag och lördag ska jag bortså jag hinner inte efter skolan eller innan vi sticker på lördag ;) Kanske ett träningsinlägg om jag orkar :P

Annars så är detta nya "nöttar" låten ;)

 

Av Dessan & Emma K - 5 mars 2014 15:59

Vaknade någon grad piggare. Kommer hem igen arg, slut på tålamod och trött. Blir så j*vla trött rent ut sagt på visa saker ibland. När man får ta tag i allt som  DU skulle ha gjort som dessutom skulle vara klart för två lektioner sen så blir man lite lack. F*n alltså. Skulle vart klara idag men nej, så trött på den här skiten. Sen så på bussen så är det två saker som jag inte gillar. Fullt och ett skrikande barn, kill me now. 


Nödvändigt att starta datorn bara för detta? Ja. Eftersom jag behöver få skriva av mig lite. Blir så förbannad.

Sen så för att göra detta stycket lite roligare så har jag pluggat klart den sista tredjedeln, tänkte ta ett skönt och avslappnande bad samt att jag är ensam hemma då pappa ska på handboll. Har btw beställt kinamat som jag ska ha själv som pappa hämtar, mums, lyx osv..


En bild från idag(för att uppmuntra lite till så blev iaf de andras saker fina):

   

Av Dessan & Emma K - 4 mars 2014 16:08

Haha asså jag är fortfarande skit trött.. Märktes speciellt på lektionerna. Satt som en zombie och såg ut som en som inte förstod något(hehe gjorde till dels det med, woppa..). Men när vi hade slutat så drog jag & Maja för att käka. Hungrig som en häst men äter tom mindre än vanligt men jag får ändå magknip :/ Har det forfarande.. Jag en runda på stan samt fikade med Maja innan jag stack hem C: pluggat klart spanskan, yes yes..Ni ska även veta att jag fixade 1/3 av vidoerna så jag fixar resterande två nu samt KANSKE bilderna :) 

Hehe fin bild med många i bussen ;)

 

 

...

Av Dessan & Emma K - 3 mars 2014 20:02

Tröttheten i kropp och huvud har hållt i sig. Ändå var idrotten bästa löektionen idag :O Aja stallet nu då. Vi körde lite uppvärning för att köra gymkana och eftersom det är kort med tid så var jag väldigt på han från början. Han var väldigt fin och älskar att han lyssnar så himla bra på rösten när inte skänklen räcker till(tänkte på det då Jossan sa det). Form, energi, bär upp sig osv. Ni har hört det X antal ggr innan. Gymkanan var som vanligt väldigt roligt och hästen och jag körde gärnet ;) We both love it (Y) Dock vann inte Semma laget denna gången men ändå skooj ju ^^ Inget plugg så tänkte faktiskt PÅBÖRJA att fixa vidoerna från helgen C: Men för att avsluta inlägget får ni lite bilder:


Pappa kom hem från Spanien och gav mig detta, lovely! #VictoriaSecret 

  
Sen så lite bilder från idag ~

         


Presentation


Har du någon fråga till oss? Ställ den i frågerutan eller i ett inlägg, vi svarar på allt! :D

Gratis foton!

       

Vad vill ni se mer av?

Vad vill ni se mer av?
 Vardags inlägg
 V-loggar
 Bakom kulisserna vid tex photoshoots
 Foton på allt möjligt
 Hissar&Dissar
 Tycka till inlägg
 Q&As

Översätt bloggen

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6
7
8
9
10 11
12
13
14
15 16
17
18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28
29
30
31
<<< Mars 2014 >>>

Fråga ss!

11 besvarade frågor

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards