klabbarpsmupparna

Alla inlägg under november 2014

Av Dessan & Emma K - 17 november 2014 18:14

Insåg verkligen bitch jag är igår och det har fortsatt idag. Inte för att jag inte har insett det innan men det känndes extra tydligt nu ;) Bitch for the win! :* 


Anyway. Som ni vet så har man sina trötta dagar. Man känner sig sleten överallt. En sådan dag är det idag. Var väldigt energisk i helgen och känner inte att det har hållt sig. Trött i hela kroppen inklusive huvudet. Men valde att plugga undan det värsta när jag kom hem och nu så får jag se. Är dessutom hungrig med MEN orkar inte göra mat. Har bara ätit en macka idag pga var hos tandläkaren under lunchen + försov mig vilket gav alldeles för lite sömn.Sov dock en och en halvtimme innan stressen hann ifatt mig. För att göra detta inlägget LIIIITE roligare så kan ni kolla på lite bilder som jag har jobbat med. Gör inte de EXTRA noga eller så. Jobbar istället med ideer och att de blir iaf okej. Ser bra ut, förståliga osv.

       

Av Dessan & Emma K - 17 november 2014 00:26

# Hissar UTAN TVEKAN Rebeccas senast inlägg. Detta är exkat drf jag röstade på det partiet som jag gjorde(nej tänker inte skriva ut pga ngn kmr att bitcha). För visst ska det var samma sak tvärtom? Och (ursäkta uttrycket) hur jävla duma får man bli? Full som nykter. It doesnt matter. AT ALL.

INLÄGGET

 

 

Av Dessan & Emma K - 15 november 2014 17:15

Hej alla, 

Hoppas att ni har en bra lördagkväll! 


Själv har man idag ridit ett pass dressyr på morgonen med finaste pållen och sen tvättat & pluggat hela eftermiddagen. Nu får man se vad resten av dagen bjuder på. 


Vad har jag annars haft för mig då? I onsdags så blev det storstädning, lagade en massa matlådor och sen jobb på kvällen. I torsdags så blev det skolan hela dagen, middag tillsammans med päronen och sen hoppträning på kvällen. Igår blev det skolan på förmiddagen, lite plugg på Em och sen på kvällen blev det pizza & filmmys tillsammans med Emma N & Henke.


Väldigt trevliga dagar har det varit! 


Hoppas att ni får en fortsatt trevlig lördagkväll! 


 

 

Av Dessan & Emma K - 12 november 2014 17:40

Min stora hobby i över tio år har varit hästar. Rida, ta hand om, fixa och tävla. Alltid något som ska fixas och alltid något som händer. Älskar att bara vara ute i stallarna och göra ingenting. Det är en form av lugn som ännu kvarstår. Men nu när jag inte har den hobbyn kvar, vad är då min hobby?


Jag har ställt mig frågan sedan vi började denn årskursen. Jag har verkligen ett riktigt nice schema vilket ger mig mycket tid över till både skolarbete och annat. Men vad är annat? Vad har jag inplanerat? Vad är min hobby? Frågan kom upp senast idag och svaret är nog klart. Det är inte så att jag egebntligen har tröttnat på själva stallet eller det härliga folket där ute. Men det som fick mig att sluta var ett stort tappat intresse för själva ridningen. Inte alls känna för att ta ett dressyr eller hopp pass med hästen. Inte vilja men för att hästis skulle hålla sig var jag tvungen att arbeta honom. Visst hade skador och sådant en stor inverkan men jag kämpade på för hans skull. Men till sist så orkar man inte med det för hans skull heller. Man ville rida ut varenda gång för att man inte var taggad. 


Slutsatsen som jag har dragit genom att kolla mina vanor är att jag är lyckligare för att ridningen inte är ett tvång. Shopping, mina vänner, s*x, festa, fotografering och PS är mina hobbyer. De får mig glad och jag får från månad till månad uppleva stallet igen. Inga tvång förutom skolan. Helt perfekt för mig. Jag är lycklig ,även om jag har mina väldigt djupt negativa stunder, för att jag har mina vänner och gör saker som får mig att skina upp!

   

Av Dessan & Emma K - 11 november 2014 19:59

Har börjat flytta över min "kolla på film när jag har tråkigt" till att jobba i PS. Gjorde denna lite kvickt utan inspo. Bilden har sina brister men det är helheten som jag söker! Så jag ^^ 

   

Av Dessan & Emma K - 11 november 2014 15:49

God eftermiddag alla, 

Hoppas att allt är bra med er! 


Själv så är man jäkligt trött just nu. 


Hur har dagarna varit? 

I fredagskväll blev det myskväll med hjärtat. 

På lördagen blev det ett besök på vårdcentralen på dagen, fixade lite ärenden på stan och sen blev det en liten återträff med några från gymnasieklassen. Mycket trevligt var det! :)) 

I söndags så blev det en sovmorgon och vaknade hos hjärtat, middag/fika hos svärföräldrarna och ett besök hos svärgeskan. :)

Igår blev det skolan på förmiddan, plugg på eftermiddan och sen stallet på kvällen! :)

Idag blev det en lång sovmorgon, en liten sväng på stan med Emma N och sen skolan nu på eftermiddan! 

Dagens planer är stallet! 


Ha en fortsatt bra tisdag alla! :) 



 

 

 

 



Av Dessan & Emma K - 9 november 2014 18:38

Har inte så mkt att säga. Har haft stalljour hela heglen med noll energi sedan lördagsmorgonen. Firade finaste Amelia i fredags, grattis återigen! :D Var hemma efter halv 12 och nu sitter jag här igen. Pluggade klart igår, håller på med en undersökning för min egna skull och tänkte kolla OTH nu. Börjar klockan två imorgon så är inte alls stressad just nu. Anledningen till att jag bloggar är för att jag känner att jag inte har gjort det på några dagar :* 

   

Av Dessan & Emma K - 7 november 2014 14:34

God eftermiddag alla goa & glada! 


Hoppas att ni har en bra fredag! 


Vill börja med att gårdagens hoppträning gick bra och Jocke han var pigg & glad! Vi hade inte hoppat sedan Pay and Jumpen för 2-3 veckor sen så vi var taggade ^^ Hoppade ett par enkelhinder och en liten kombination, riktigt skoj! 


Idag började man med en lång sovmorgon, sortering av tvätt och lämnat in sista arbetet för denna kursen, nice! Just nu är tvätten i full gång! Nu ser man framemot en lugn dag! 


Ha en fortsatt bra fredag alla! 

 

 

Presentation


Har du någon fråga till oss? Ställ den i frågerutan eller i ett inlägg, vi svarar på allt! :D

Gratis foton!

       

Vad vill ni se mer av?

Vad vill ni se mer av?
 Vardags inlägg
 V-loggar
 Bakom kulisserna vid tex photoshoots
 Foton på allt möjligt
 Hissar&Dissar
 Tycka till inlägg
 Q&As

Översätt bloggen

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6 7
8
9
10
11 12
13
14
15
16
17
18
19
20 21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< November 2014 >>>

Fråga ss!

11 besvarade frågor

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards