klabbarpsmupparna

Alla inlägg under september 2014

Av Dessan & Emma K - 16 september 2014 14:52

Kommer inte skriva mer än detta idag. Han ni överlevt det innan så gör ni nog det idag med.

#dissar alla er patetiska människor som inte har stake nog att skriva era namn och stå upp för er själva när ni skriver på internet. Är så sjukt trött att få detta på bloggen och på ask. Jag skriver alltid i mitt egna namn och det är för att jag har mognad samt vett i skallen. Man ska dessutom kunna ta striden face to face. Vi är inte 12 år längre så snälla skärp er. Tack.

     

Av Dessan & Emma K - 15 september 2014 18:56

Var så jävla(ursäkte uttrycket!) glad i förmiddags! Snackade med Kuntsi och Maja en lång stund! Bara njöt av varandras sällskap och snackade på om allt mellan himmel och jord! Lovely girls!
    Men om vi nu ska dra kontrasten så blev jag fly förbannand i eftermiddags. Jag tål mkt och bryr mig inte mkt om vad jag gör i skolan, I can take the leftovers if you know what  I mean, men idag tog hen upp TRE saker som jag inte tål. Kan utan att ens överdriva att jag skulle kunna slå ner hen, ta om halsen osv. Inte ens att andas fungerade. Detta tog såklart några timmar att lugna ner mig även om lektionen gick skit. Maja var sedan snäll att hjälpa mig med en uppgift innan vi drog hem, väldens bästa Maja!

Nu har jag tagit en lång dusch, fixat det sista av uppgiften och fått upp leeendet igen! Ska läsa(ser fram emot det, och jag hatar att läsa annars :O) och fixa ngt att dra i magen!
Så det här är jag idag med mitt humör:

 

Sedan så har ni fått den nya nöttarlåten, looooovely!

 

Av Dessan & Emma K - 13 september 2014 15:32

Alltså gud vilken lyckad kväll igår(bortsett från en del men den är inte så viktig!)! OMG alltså! Finns inte så mkt att säga egentligen! Har ännu en gång ett stort leende på mina läppar! Så en bild + ex på hur en kväll ute kan se ut har jag fixat till er:

 


 
Är egentligen inte specielt sleten idag men bara lite "lagom trött"(om man ens kan säga så). Så idag är det bara att ta det lungt. Har hunnit duscha och kollat en kommentar. Himlade med ögonen och skrev tbx att det är face 2 face som gäller. NOTHING ELSE. Låter såklart inte detta dra ner mig men känner mest "suck". 

Har iaf valt att lyssna till denna mannan idag. Så sjukt nice och lugnande :D 

Nu ska jag föröska att kolla klart på "Stockholm Stories" som jag börjad med innan. Vi får se hur det går! ;) 

 

Av Dessan & Emma K - 12 september 2014 22:01

God kväll! 


Blev yttligare ett inlägg denna veckan, wiihoo! 


Dagarna har för övrig rullat på.

I tisdags så pluggade man stora delar av dagen. Blev även ett pass dressyr på kvällen! Sen så fortsatte man med plugget när man kom hem också. ^^ 

I onsdags så blev det föreläsning hela dagen i Urologi. Efter det blev det ett pass cirkelgym och senare på kvällen blev det styrelsemöte. Blev sen myskväll med Hjärtat <3 

Igår blev det en dag i skolan med metodövningar, mycket spännande & roligt! När man kom hem så blev det ett avsnitt Greys Anatomy och sen lite plugg på det. På kvällen blev det hoppträning! :) 

Dagen idag har sätt ut såhär. HLR-utbildning på förmiddagen och läkemedelsberäkning på eftermiddan. När man kom hem så såg man yttligare ett avsnitt Greys Anatomy och tidigare ikväll så har man varit på pizza & vinkväll med en del av min familj. 


Hoppas att ni har haft en bra fredag & ni får ha en fortsatt trevlig helg! :)) 

 

 



Av Dessan & Emma K - 12 september 2014 09:00

Haha var så seg innan imorse att jag fick stressa till bussen(sjukt svårt att välja kläder så blev basic black). Och kmr till en lektion som vi sedan ser att vi har inställd -.- så sjukt typiskt ;) men är hemma nu och ska bara chillaxa till jag tar bussen till filosofin som börjar kvart över 11(hehe film där och sedan slutar vi halv 1. Drar och fixat det sista inför ikv och sedan hem igen för att fixa das kropp). Piggna till framför allt! Hade inte tänkt att blogga mer idag mer än om jag inte vill lägga ut outfit bild!

Av Dessan & Emma K - 11 september 2014 18:26

Som vanligt är man väldigt trött på första lektionen. Men efter en redbull på min håla så får jag upp min energi rejält! Spenderade min håla med Joel, Sara och ja de där människorna! Äta och sedan lite SV med Maja för att sedan vara hemma vid halv 2. Har hunnit duscha och sola sedan jag kom hem. MEN jag är så sjukt lycklig nu! Allt stämmer igen! Energin, humör och no pain! NI mina vänner, det är NI som gör mig lycklig! Tack för att ni finns! 

(hade en incindent ikv som gör mig pissed men tar inte år mig. Irriterad. Not more. Men andas som vanligt och tänka på ER och dagen så ler jag på mina läppar igen!)

   

Av Dessan & Emma K - 10 september 2014 17:05

Haha alltså dagen vaknade med att jag försov mig till en lektion som jag inte hade pga att vi fick jobba på valfri plats. Det var iaf väldigt skönt att få sova lite extra eftersom jag inte har en enda sovmorgon på hela skolveckan! Så pigg och energisk, feeeeeels gooooooood! ^^D Hade sedan film pch tv kunskap där vi slutade 11. Åt sedan med Sara, Joel och de där typerna ;) Sedan med Kuntsi och Elin på stan innan gymnasiearbetet för att fixa inför fredag! Efter det så stack jag hem.
   Tog lite ego pics direkt när jag kom hem + en video(den får ni dock inte se) + pluggade undan. Sjukt skönt att vara pluggfri! Ska iaf göra en liten uppmuntringsvideo till mig själv när jag är nere att kolla på. Sedan är på det att kolla igenom PH och BB! Ses senare då va? ;) 

   

Presentation


Har du någon fråga till oss? Ställ den i frågerutan eller i ett inlägg, vi svarar på allt! :D

Gratis foton!

       

Vad vill ni se mer av?

Vad vill ni se mer av?
 Vardags inlägg
 V-loggar
 Bakom kulisserna vid tex photoshoots
 Foton på allt möjligt
 Hissar&Dissar
 Tycka till inlägg
 Q&As

Översätt bloggen

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kalender

Ti On To Fr
1 2
3
4
5
6
7
8 9 10 11 12 13
14
15 16 17 18 19
20
21
22
23 24 25
26
27 28
29 30
<<< September 2014 >>>

Fråga ss!

11 besvarade frågor

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards