klabbarpsmupparna

Alla inlägg under augusti 2014

Av Dessan & Emma K - 13 augusti 2014 19:00

Väldigt lugn dag. Fixat saker och solat i två timmar samt fått energin tbx ;) Dagen skall fortsätta så! För att avsluta detta extremt korta inlägg länkar jag nu min senaste video:

 

Av Dessan & Emma K - 12 augusti 2014 18:53

Vakande halv 8 av att de klipper gräset. Tack som fan alltså. Somnade efter 3. Kunde inte sova alls bra efter gräsklipparen var borta.

Går sedan upp halv 12. Bara ynka minuter får jag mess från Emelie att det är stan! Ser ut som skit men tar på mig min långklänning och solbrillorna. Hinner med 59 bussen och möter sedan upp Emelie och Sofie! Har sedan dess hunnit luncha och shoppat! Måste spara så blev inte alls mkt och inte ngt speciellt och var hemma runt halv 6. Kmr då på att jag glömt mina nycklar i Emelies ficka så får panik och ringer båda! Som tur har de inte kört från staden och är villiga att ta sig till mig! Evigt tacksam ;)

Nu har jag hunnit äta och kollar just nu på tv. Som sagt trött idag så får se vart kvällen leder!

Av Dessan & Emma K - 12 augusti 2014 12:44

God dag alla bloggläsare, 

Hoppas att ni har en bra tisdag so far! 


Förmiddagen idag har varit easy, skönt! Började dagen med frulle och ett avsnitt Greys Anatomy som har varit standard dessa två dagarna. Blev sen ta hand om disk, sortera tvätt och annat fix. Nu har man slängt in ett par maskiner tvätt. Dagens fortsätta planer är tvätt, unna mig en god fika och träning. 


Ha en fortsatt bra tisdag! 

 

Bild från sommaren 2012!

 

Av Dessan & Emma K - 11 augusti 2014 22:49

God kväll,


Hoppas att er dag har varit bra! 


Min dag har varit kanon. Dagen började med att somna om när hjärtat körde till jobbet. Älskar de mornar när man själv slipper att gå upp tidigt när andra får göra det. Haha skadeglädje! Vaknade sen vid halv 10 med ett avnitt Greys Anatomy och frulle. Efter man har diskat upp allt och plockat iordning så blev det ett ärende och veckohandling. Därefter så blev det en god lunch med världens bästa bloggkollega. Haha flummiga lilla vän. Hem för att packa träningspåsen och sen sticka till kvällen skivstång/spinning-pass, gott! Efter det lite mat och sen städning. Blev också att man tittade på en bra film. Såhär har min dag sätt ut. En härlig dag helt enkelt! 


Men hur har de andra dagarna sätt ut då. Jo i torsdags jobbade man kväll. 


I fredags så blev det bakning & gjorde en massa matlådor. Lunchbuffé på China Wall med far, farfar & farmor. Blev sen jobb mellan 15.30-21.30. 


I Lördags så blev det jobb mellan 7-21.30


Igår blev det jobb mellan 7-14. Blev sen en god fika hos päronen. Hem sen för att packa träningspåsen och begav sig till kvällens spinningpass, gott! Blev sen myyskväll med mat från Max & andra onyttigheter med hjärtat. 


Såhär har dagarna sätt ut. Full fart! ;))


Ni får ha en fortsatt bra måndagkväll och ni får sova så gott! 


 


 

 

Av Dessan & Emma K - 11 augusti 2014 18:03

Jag v-loggade! Mkt bättre än med dator kameran! Bli nog mkt mer av detta framöver!

 

Av Dessan & Emma K - 10 augusti 2014 21:30

Christel kom på kvällsmat vid 6 tiden, mkt trevligt :D Sedan så skulle pappa skjutsa mig S till Åhus klockan 8 men vi körde inte förens 10 över ;) Haha alltså blev ritkgt stressad.. Det ena ögat ville inte som jag ville. Sedan skulle jag platta håret, flätta som gick sådär och platta igen. Sist så skulle jag klä på mig min vita kjol med den blå randiga tröjan och sätta det snyggt. OMG. Så därför har jag inte outfits bild, har dock en bild där ni ser från sidan :) 


Väl när vi hade kört så skulle vi inom ICA i Åhus för att ta ut pengar och köpa snacks till förfesten hos Joel! Vi blev då från fyra personer samanlagt. Jag, S, Joel och Viktor. Träffade en del folk och hade det riktigt roligt! Slutade med att vi drog hem Joels kusin och hans kompis till en "efterfest"(hehe bara cider drikande)! Sedan skulle alla somna då men jag var icke trött för fem öre så jag var lite jobbig mot Joel i några timmar ^^D Tröttnade till såklart efter några timmar men med 40 min sömn i ensamhet så var jag lika pigg och go igen! ;) Har sedan stannat där till ca åtta ungefär ikv! Sara stack redan halv ett och Viktor vid fyra!
  Väl hemma tog jag lite pasta räster från i veckan med lite ost på (Y) Idag är det annars lungt som gäller. Imorgon lunch/fika med Dessi! 


Här kmr några få av alla bilder som togs. Dessa bilder är Viktors:

En av de som vi träffade :3

 

Min enda bild x)

 

Skickade denna till Emelie idag, söt osv ;) 


Det lilla jag filmade:

 
   



Av Dessan & Emma K - 9 augusti 2014 16:22

Var inne och köpte en ny kamera idag! Canon 700D vilket innebär bla mkt bättre kvalité i bilderna och HD filmning! Hade tänkt att ta några bilder innan jag sticker ut ikv men får se. Batteriet laddar fortfarande!
Ikv är det då utgång på martin och Martin i Åhus(deras sista och jag har velat prova de nu innan lovet är slut)! Sover hos Joel sedan till imorgon! Christel kommer även på besök!

Vi hörs!

Presentation


Har du någon fråga till oss? Ställ den i frågerutan eller i ett inlägg, vi svarar på allt! :D

Gratis foton!

       

Vad vill ni se mer av?

Vad vill ni se mer av?
 Vardags inlägg
 V-loggar
 Bakom kulisserna vid tex photoshoots
 Foton på allt möjligt
 Hissar&Dissar
 Tycka till inlägg
 Q&As

Översätt bloggen

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kalender

Ti On To Fr
        1 2
3
4
5
6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21
22
23 24
25 26 27 28
29
30 31
<<< Augusti 2014 >>>

Fråga ss!

11 besvarade frågor

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards