klabbarpsmupparna

Alla inlägg under juli 2014

Av Dessan & Emma K - 14 juli 2014 06:00

Vid denna tiden borde vi stå på Kristianstad Central och sitta på tåget som går 06.02 Önksa oss lycka till nu! ;) 

   

Av Dessan & Emma K - 9 juli 2014 19:24

Jag lever och har saker för mig sen jag bloggade sist. Har bara inte orkat mig ta tiden att skriva. 

Idag var det stranden som gällde. Solade lika mkt på båda sidorna innan jag inte orkade ligga längre och inte vile ha solen i ögonen så då satt jag med ryggen emot solen, skit smart.. Haha alltså har värsta röda på hea baksidan och så där lite röd på fram sidan.. LOL. Får la sola bort det imrgon kanske(om jag vill coh orkar) så jag ska fira minvfarbror i Örjeljunga så då ville kusinerna bada C:


Annars rullar dagaran på. Händer lite varje dag och sakta men säker blir något med munnen bra. Har dock legat  och nästan gråtit i två nätter pga hur smärtsamt käken har varit + värmen. Inatt snälla var min natt!

På måndag åker jag och mi AMIGOS till SPANIEN! SAYYYY WHAY?! :D As gött att åka härifrån med bara mina vänner! Ska träffas och sova på söndagen pga hur tågen går + lite annat! Ska även inhandla lite på lördag samt påbörja packningen då! 
    Har även lite tidsinställda inlägg som kommer upp samt att jag ska FÖRSÖKA och ORKA lägga upp ngt under tiden vi är iväg! 

Vi hörs!

   

Av Dessan & Emma K - 6 juli 2014 17:00

Började kvällen med att gå till stranden och grilla, ha trevligt osv! Fick bla fågelbajs på Joels tröja som jag hade på mig. Haha usch alltså kände bara hur det kom ngt på min axel x) Jag var även den ENDA som badade (Y) 
  Vi drog sedan hem till Joel igen för ännu mer krök! Var lungt en stund innan de spårade ut i några timmar! Helt underbart folk! Perfekt start på mitt lov! Bilder och de få filmer som blev av är med i denna filmen(tyckte jag behövde lite omväxling i mina inlägg. VIll även säga att tältet som drog upp inte fick någon som ville sovas i,stackarn ;P)

Drog sedan en tur till Yngsjö för att umgås med faster Ulla och de som var där. Hann vara på stranden mindre än en timme innan vi drog oss till stugen igen för att äta(och för min del lite mer solning). Så jag är väldigt trött och sleten. Hittade även tre förkylningsblåsor i min vänstra min halva och uppskaft på min underkäks topp. Två små och en stor rund. Så ingen mer bahndling av ngt. Allt får läka av sig själv. Men AJ ändå. 
  Aja skönt att sätta sig ner en stund nu! 

 

Av Dessan & Emma K - 6 juli 2014 10:20

God morgon, 

Sovit gott?


Själv har man haft sovmorgon, frukosten har kommit ner och har en lugn dag framför mig. :)) 


Jag kollar ibland runt lite på yt-klipp och har fastnat för ett konto som kallas för HMwelovehorses, där man bland annat får se lite övningar och tips från Peder Fredricson och Malin Baryard Johnsson. Jag kollade på några klipp igår och det är verkligen superintressant och se. Länkar ett par klipp här nedan! :) 


Ha en bra dag alla! 




 

Av Dessan & Emma K - 5 juli 2014 23:13

God kväll alla!


Hoppas att ni har en bra lördagkväll/natt. Själv har man det bra men är jättetrött. Har haft 2 fullspäckade dagar nu, vilket är hur gött som helst med tanke på hur rastlös man var i torsdags hehe. 


Igår blev det jobb mellan 7-14, efter det fick jag samtal från Emma N om vi kunde sticka till Balsby och bada. Självklart att jag hängde med, men blev inget dopp för att det var fett kallt. Men vi var i alla fall ett glatt gäng som var med i alla fall, så det blev kalas i alla fall! På kvällen blev det lite förfest hos mig med ett gäng goa töser innan vi drog in till "sommaren i city". Blev att lalla runt där, åt lite langos och var lite inne på tivolit. Alltså så blev det en väldigt bra dag! :) 


Idag har man jobbat mellan 9-21 och nu ligger man här & slösurfar lite grann, gött! :))


Ja, detta har varit mina dagar! Som sagt, skönt med fullt upp!


Ni får ha det fortsatt bra denna lördagkväll och ni får sova så gott! 

 

 

Av Dessan & Emma K - 4 juli 2014 15:36

Äntligen är sommarjobbet slut och pengarna intjänade! :D känns skönt att vara fri på riktigt, alltså att kunna planera

in saker även på vardagarna!


Ikväll är tanken att ta det lugnt. Kolla lite serier och äta nudlar! Hur gött som helst!;) 


Imorgon är det sovmorgon som gäller! Sedan på kvällen drar jag till Åhus för att grilla och bada på stranden samt tälta hos Joel med mina amigos!


aja sitter på paddan nu så ska kolla sista avsnittet av oisnb(haha vilken rolig förkortning..). Sen så har jag fortfarande inte hel känsel på vänster munhalVa, mer än innan men inte helt bra. Har även ont i käken där hon knäckte(läkaren). Överlever dock men ingen rolig smärta. En massa is och kräm hela tiden...

 

 

Presentation


Har du någon fråga till oss? Ställ den i frågerutan eller i ett inlägg, vi svarar på allt! :D

Gratis foton!

       

Vad vill ni se mer av?

Vad vill ni se mer av?
 Vardags inlägg
 V-loggar
 Bakom kulisserna vid tex photoshoots
 Foton på allt möjligt
 Hissar&Dissar
 Tycka till inlägg
 Q&As

Översätt bloggen

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9
10
11
12
13
14 15
16
17
18
19
20
21 22
23
24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Juli 2014 >>>

Fråga ss!

11 besvarade frågor

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards