klabbarpsmupparna

Alla inlägg under maj 2014

Av Dessan & Emma K - 26 maj 2014 21:31

Idag red vi fram själva innan vi körde igenom programet som jag och Sara har skrivit samt att vi är tättryttare! Han känndes verkligen underbar! Flyttar med enkelhet, är energisk, lyfter verkligen ryggen och jobbar på, kan garantera att hans muskler är tbx på topp igen! Programet känndes la bra tycker jag! Stannade även kvar efter för att äta tårta då Jossan I hade kvar efter hennes konfirmation i helgen, gott som tusan ^^ Nu gör jag inte mkt mer än att fixar inför mitt nya projekt och planerar veckan!      

Av Dessan & Emma K - 25 maj 2014 17:04

Har ju varit riktigt varmt idag! Haha har till och med blivit bränd på mina axlar ;O Den sista stalljoursdagen har varit en väldigt bra en, hann rida ut(sista vanliga om man inte räknar till betet) samt att han hann gå ut i hagen(ENDAST EN START! YES!) innan jag tog in honom! Dresserade även honom innan vi red ut! Sara red även lite för Pyttan inför en roligt sak där jag tänkte hänga med som fotograf(har blivit tillfrågad att rida med men valde att avstå) så lite foton därifrån kmr inom kort. Ska även(jag vet att jag har lovat i över en månad nu) ta tag i Spanska ridskolan bilderna! Lowe följde även med så han fick sitta upp och rida helt själv på Ballerina, såg bra ut! ;) Aja ännu en chill kväll för min del, sjukt godis sugen så köpte hem chokald och pringels på vägen hem ;) 

   


Utsikt från paddocken. D-ponny hagarna och efter det gången till de andra hagarna. Bakom så ser ni ingången till det nya ridhuset!

   

Av Dessan & Emma K - 24 maj 2014 22:11

                                                       

Av Dessan & Emma K - 24 maj 2014 22:06







                                                              

Som ni säkert märker i början så ändrade jag mig angående inställningarna så det är drf de första är lite annorlunda! Tog som vanligt med de bästa och ni som vill ha bilderna vet hur ni kontaktar mig!

MER I NÄSTA INLÄGG ----------------------------------------------------------------------------------------------------->

 

Av Dessan & Emma K - 24 maj 2014 18:02

Haha har sagt "my nigga" hela dagen nu när det är näst sista stalljoursdagen för mig(för er som inte vet så slutar jag som fodervärd nu efter sommaren. Får se om jag kan göra en sista uteritt imorgon med tanke på miniritten och minihoppet(!?!?!?!?!?!?!?!)). Har iaf haft en v'äldigt bra stallojursdag! Tappade bla kärran med hö nu i eftermiddagags xD

Aja är hemma nu och har duschat. Ikv så ska jag bara ta det lungt, inga MÅSTEN eller så. Pappa ska till faster Ulla men det orkar jag inte med.

 

Men vill berätta om träningen i torsdags och om igår. Äntligen fick vi tillstånd att rida i det nya ridhuset med ponnysarna! Red inte så hårt då jag märkte hur mkt det tog på honom. Inte för att han var döende eller så men med tanke på första gången och att han hade gjort bra ifrån sig i övningarna så känndes han enough uppvärmd! Red då fram i ridhuset och sedan lite olika hinder var för sig(såg lite ut som förra veckans men bild kmr i slutet av stycket) i paddocken. Han känndes väldigt trött så tog det lungt och hoppade inga höjder med honom. Skönt kan jag tycka, faktiskt. 
 
Igår så stannade jag kvar i stan med Elin och Maja innnan jag var tvungen att dra hem, byta om och köra en vända till stallet för att fota 6 gruppens hoppning! Hade lite problem med autofokuset så från kamerans fönster så är jag inte så nöjd med vissa. Men håller på att lägga över de nu och möjligtviss bearbeta de idag. 

Stack sedan till Amelia vid 8. Träffade lite folk där och drog/gick sedan in till stan sen. Hann precis komma dit innan vi(jag & S) var tvugna att ta bussen hem pga stalljour nästa dag. Ville sett Rebecka och Fiona men det hann jag inte med(så drf lyssnar jag på de nu ist C;) samt möt upp och snackat med Emelie :)


Efter stalljouren/nu så tänkte jag kolla på harry potter och vara lite onyttig med choklad samt B&J ^^D Httade även dessa idag:
   

 


Av Dessan & Emma K - 22 maj 2014 16:32

Hej på er!


Är det bara jag som är så helt sjukt trött idag?! Har hållit på somna här på sängen flera gånger. 


Dagen idag har varit lugn. Började dagen med ett seminarium i skolan & sen spelade vi en film som blev kanon! Var klara precis efter lunch. Sedan dess har man bara legat på sofflocket. Försökte sola lite, men eftersom man inte har något solskydd hemma och det började svida lite så fick jag lägga av. Gillar inte att vara blek! >.< 


Menmen, dagens planer är middag & hoppträning. Hörs! 


 

 

Av Dessan & Emma K - 21 maj 2014 12:58

Att gå in här om ni vill vinna en länk!

         

Av Dessan & Emma K - 21 maj 2014 09:18

God morgon alla, 

Hoppas att ni har det bra i solskenet! 

Själv så har jag redan varit i skolan och vänt. Sökte efter kurslitteratur som tyvärr inte fanns där eller som inte var inne på något av bibiloteken, suck -.- Får bara leta vidare! 


Gårdagen blev det mycket fix. Har börjat planera lite festligheter, tvättade, lagade en massa matlådor. Försökte sola, men det blev för kallt. Blev också ett väldigt härligt dressyrpass och Jocke var så härligt fin igår också! :)) 


Dagens planer är skolan igen & jobb. Ha en bra onsdag! :)) 

 

 

Presentation


Har du någon fråga till oss? Ställ den i frågerutan eller i ett inlägg, vi svarar på allt! :D

Gratis foton!

       

Vad vill ni se mer av?

Vad vill ni se mer av?
 Vardags inlägg
 V-loggar
 Bakom kulisserna vid tex photoshoots
 Foton på allt möjligt
 Hissar&Dissar
 Tycka till inlägg
 Q&As

Översätt bloggen

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3
4
5
6
7
8
9
10 11
12
13
14 15
16
17 18
19
20
21 22
23
24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Maj 2014 >>>

Fråga ss!

11 besvarade frågor

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards