klabbarpsmupparna

Direktlänk till inlägg 14 juni 2013

avslutningen 2013!

Av Dessan & Emma K - 14 juni 2013 23:14

okej dagen började matt att jag vaknade ca 10 över 8 av att ngn knackar på dörren..

Liksom vem kmr nu tänkte jag..

Sen så kmr pappa in i mitt rum & bara är du klar? Och jag fick tänka till lite innan jag bara "shhit avslutningen börjar ju 9?!?!"

Skulle satt klockan på 20 över 7 egentligen så att jag verkligen skulla ha haft tid att fixa mig..(tur att jag packade allt igår)..

IAF snabbt lägga på smink & be S att sätta på tängen och ja platta lite en del av håret för att sedan ta på kläningen, skorna och sedan bege oss till busshålslplatsen(nu är klockan ca 25 över).. jag springer barfota och det regnar(S har paraply men den räcker nt till hela mig)

Vi hinner nt att smalas vid konserthuset 10 i om vi tar bussen så vi ringer pappa så att han skjutsar oss ditt *pust* vi hann!

Dock så glömde jag basic saker vid sminket som lotion så jag har varit lite torr just vid mungiporna idag(var det igår & så smörjde jag typ var femte minut...) men sen såg vi på ännu en väldigt bra avslutning :D

Sen skulle jag då byta undedelen så efteråt så skulle vi tvunget samlas & säga hej då till lärarna så vi fick göra det & undertiden så försvinner Joel & Fifii så vi får ringa de & fråga vart de är.

De har alltså gått mot bussen & dessutom så skulle vi hämta Chriz + gå till CUBUS.

Så Jag, S & Rosie stressar mot C (med klackarna) och får då reda på att underdelen kan inte bytas eftersom ingen underdel får bytas... -.- lagom kul & veta.

Sen så mot bussen som de andra sitter i & den kör iväg så vi håller på att missar den, tar av mig klackarna & springer mot den & sen stannar, tack chuffören säger jag bara!

Sätter oss på den & man hinner slappna av lite.. ^^

 

Väl vid Åhus så gick vi hem till Joel, byte om till bikini(underdelen satt väldigt bra även om den var förstor :D) & packade i det som vi behövde i en påse, stack ner, åt en underbart god strutt med glass och sedan var det då bad men bara för mig & S.

Hihi vi hoppade i från olika ställen,srang i m.m & det var lite kallt första doppet men annars så fungerade det rätt så bra, lite lagom kallt om man nu säger så ;)

SKIT NICE IAF! ^^D

Sen går vi då hemåt & då börjar det spö regna så Chriz får ta min hunduk eftersom han bara har vanliga kläder så att jag bara går i bikinin!

As kul då jag fick dansa i regnet & regnet var varmt!

Regnade nästan hela vägen hem :P

Hah men jag har fått sår på min fötter av klackarna så när jag gick i pölarna med min foppa(som jag byte till i bussen) så gjorde det lite ont ;s ;)

Aja kom hem, byte om, kollade på A hunted house & sen stack de andra vid 4( Jag & S kvar)!

Sen hände det inte så mkt, vi har spelar tv-spel,ätit (hemma hos Joel då ;o ;p), tjattrat,datorn,jag sökte igeon hans rum typ m.m C:

Inte så mkt kanske men ändå trevligt & jag hade lungt kunnat stanna där längre!

 

Klockan 22 ska bussen från busshållsplatsen nära hans hus gå men det gjorde de inte så vi fick gå till glassshyttan, väl där så kmr bussen inom 2 minuter så jag tog upp jojo-kortet & vi steg på bussen.

Ca 3 minuter efter vi har gått så märker jag att kassen men mina älskade klackar inte är med mig(de är nya & de kostade en del..) så jag får ringa(i panik)Joel & be han hämta de & det gör han, hämta de antagligen sen i helgen!

Sen så kmr Vä bussen ca 3 min efter vi har anlänt, lucky us!

Så nu 23 ngt så är jag hemma, en händeslerik dag om man säger så! :D


Har lämnat ute rätt så mkt men nu får det f*n räcka!

Bilder på kläningen kan jag ta om jag orkar & visa annars så har jag väl på mig den fler gånger så då får ni se den då!

Vi höres!

 

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Dessan & Emma K - 9 april 2017 13:04


Nytt år & nya möjligheter som man brukar säga! Det var ju varken igår elle idag eller för den delen någon månad sedan jag skrev här. Dessan kämpade lite längre än vad jag gjorde så att säga ;) Tänkte mest säga att vi i princip lagt ner bloggen helt. ...

Av Dessan & Emma K - 23 december 2016 14:15

    Båda finner ingen inspiration till att blogga. Därför tar vi bloggpaus på obestämd tid!    ...

Av Dessan & Emma K - 2 augusti 2016 11:27

God förmiddag, Hoppas att ni har det bra i solskenet!    Här är det bra. Har haft sovmorgon och en lugn start på dagen. Började med frukost och ett avsnitt Greys Anatomy.    I torsdags blev det en bra dag. Jag träffade ju min käre bloggkole...

Av Dessan & Emma K - 28 juli 2016 10:42


God förmiddag,  Hoppas att alla har det bra!    Själv är det bra. Jag startade igång denna dag med ett spinningpass som man precis är hemkommen ifrån. Extra svettigt var det idag, men bra känsla hela vägen, roligt! I denna värmen är man extra t...

Av Dessan & Emma K - 27 juli 2016 19:14

God kväll alla!    Hoppas att ni har det bra i den goa sommarvärmen. Var ju lite drygt 3 veckor sedan man gjorde ett inlägg här senast. Dagarna har verkligen varit fullspäckada, vilket är roligt förståss. Tänkte som vanligt göra en liten sammanfa...

Presentation


Har du någon fråga till oss? Ställ den i frågerutan eller i ett inlägg, vi svarar på allt! :D

Gratis foton!

       

Vad vill ni se mer av?

Vad vill ni se mer av?
 Vardags inlägg
 V-loggar
 Bakom kulisserna vid tex photoshoots
 Foton på allt möjligt
 Hissar&Dissar
 Tycka till inlägg
 Q&As

Översätt bloggen

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2013 >>>

Fråga ss!

11 besvarade frågor

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards